Griepvaccinaties 20 en 22 oktober

Griepvaccinaties 2020
Als u in aanmerking komt voor een vaccinatie tegen griep (influenza) kunt u binnenkort een uitnodigingsbrief ontvangen. Aan de griepprik zijn voor u geen kosten verbonden. De vaccinaties worden gegeven in de huisartsenpraktijk aan de dr.P.Rinsemastraat 1 op onderstaande data.

Dinsdag 20 oktober van 18.00-20.00 uur en donderdag 22 oktober van 18.00-20.00 uur

We werken met een tijdslot op alfabet, deze staat vermeld in de uitnodigingsbrief. Kom niet naar de vaccinatiedagen bij koorts, verkoudheid, hoesten of in afwachting van de uitslag van een coronatest van uzelf en/of huisgenoten.

Vanwege Corona zorgen we samen voor voldoende afstand tot elkaar en hiervoor zijn de volgende maatregelen genomen:

1.Kom samen met huisgenoten die ook een uitnodiging hebben ontvangen. Kom als het kan op de fiets of lopend naar de praktijk, zo blijft de parkeerruimte beschikbaar voor hen die minder mobiel zijn en/of van buiten het dorp komen.
2.Kom op het aangegeven tijdvak bij de letters van uw achternaam, even goed lezen, zie uitnodigingsbrief. Het geplande tijdsschema is van groot belang om drukte in de praktijk te voorkomen.
3.Houd ruim afstand van elkaar, er staan pionnen als herinnering om de juiste afstand te bewaren.
4.Draag een mondkapje, dit is verplicht bij binnenkomst van de praktijk. Als u geen mondkapje heeft krijgt u er een van ons.
5.Volg de aanwijzingen van de assistente, zij zal u wijzen op de route in de praktijk.
6.Draag gemakkelijke kleding, u krijgt de griepvaccinatie in uw linker bovenarm.
7.Alleen als u echt niet kunt komen op het afgesproken tijdstip, neem dan contact op voor het maken van een nieuwe afspraak
8.Als u altijd thuis wordt bezocht dan geeft u de uitnodigingsbrief af als u de griepprik krijgt. De huisbezoeken vinden plaats in week 44 van 26 t/m 30 oktober.