Update coronavirus!

Spreekuren.

In verband met het coronavirus worden per direct de spreekuurafspraken beperkt. We vragen u om niet naar de praktijk te komen maar eerst telefonisch contact op te nemen via de assistente. De praktijk is namelijk alleen geopend voor spoedgevallen. Wel kunt u uw vragen via het patientportaal of via postma@ezorg.nl stellen.

Apotheek.

De apotheek is uitsluitend van 11.00 -12.00 uur en van 16.00-17.00 uur geopend. Laat uw medicatie door een gezond persoon ophalen en houdt afstand van elkaar. Er kunnen geen vragen gesteld worden aan de balie omdat we een rij wachtenden willen voorkomen. Bel gerust als u vragen heeft.

Coronavirus.

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM: 0800-1351. Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Op de website van Thuisarts, RIVM en de Rijksoverheid vindt u betrouwbare informatie.

Belangrijke mededelingen:

    1. Bij verkoudheid, keelklachten, griepklachten met of zonder koorts: thuisblijven en zo min mogelijk contact met anderen totdat u 24 uur klachtenvrij bent. Alleen voor erg zieke mensen met koorts en benauwdheidsklachten geldt: behandeling vindt plaats na overleg met de assistente en de huisarts.
    2. De landelijke adviezen voor het testen op het corona-virus zijn gewijzigd. Vanaf nu worden alleen mensen ouder dan 70 jaar met ernstige ziekteverschijnselen, mensen met een onderliggende ziekte en ernstig zieke mensen voor wie opname in het ziekenhuis nodig is, getest.
    3. Begeleiders van patiënten die voor spoed komen, mogen geen luchtwegklachten hebben. In dat geval moet een andere begeleider worden gezocht.

Wij hopen op uw begrip en medewerking!