Vaccinatie tegen corona

We gaan in de huisartsenpraktijk starten met de vaccinaties tegen corona. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van het vaccin worden vanuit de overheid telkens groepen aangewezen die aan de beurt zijn voor de vaccinatie. Iedereen met het geboortejaar 1956 tot en met 1960 of met een serieus overgewicht(BMI hoger dan 40) krijgt een oproep voor vaccinatie. Aan de vaccinatie zijn voor u geen kosten verbonden. De vaccinatie bestaat uit 2 injecties voor optimale bescherming. Degene die echt niet in staat is om naar de praktijk te komen wordt na 10 april ingepland voor een huisbezoek.

Vaccinatie-dagen: 1e vaccinatie op zaterdag 10 april , 2e vaccinatie op zaterdag 26 juni.

Locatie: huisartsenpraktijk Postma, dr.P.Rinsemastraat 1 te Vlagtwedde. In verband met beperkte parkeergelegenheid en de wachttijd van 15 minuten na de vaccinatie, vragen we u om zo mogelijk met de fiets of lopend naar de praktijk te komen. Het dragen van een mondkapje en desinfectie van uw handen bij binnenkomst is verplicht.

Uitnodiging: Wanneer u tot bovenstaande doelgroep behoort kunt u deze week een persoonlijke uitnodigingsbrief verwachten. U krijgt twee uitnodigingsbrieven met bijbehorende gezondheidsverklaringen, informatie over het vaccin en het exacte tijdstip voor uw vaccinatie. Kom niet te vroeg naar de praktijk, bij voorkeur 5 minuten voor het geplande tijdstip van uw vaccinatie. Vanwege de strakke planning is verplaatsen van de afspraak heel lastig, we hopen op uw begrip.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van het RIVM