Huisarts

De praktijk is apotheekhoudend en gevestigd in het mooie dorp Vlagtwedde, gelegen in het groene Westerwolde. Zowel de huisartsenpraktijk als apotheek bevinden zich in Huize Wilhelmina. Een karakteristiek en beeldbepalend pand in het centrum van het dorp. In de oude villa vindt u de apotheek en de wachtruimte, in de nieuwe aanbouw vijf moderne spreekkamers. Deze ontmoeting tussen oud en nieuw staat symbool voor onze praktijkvisie:

Het aloude principe van de huisarts, midden in het dorp, betrokken bij patiënten en hun families, is kenmerkend voor onze praktijk. In een gemoedelijke sfeer bieden we als klein en enthousiast team van vaste medewerkers, huisarts en apotheekzorg dicht bij huis. Bent u ziek of maakt u zich zorgen over uw gezondheid, dan kunt u rekenen op deskundige hulp op persoonlijke en vertrouwde wijze.

Op onze website vindt u veel informatie over de praktijk. Als u op een van de onderwerpen boven de fotobalk klikt, volgt er een uitklapmenu. Per onderwerp kunt u meer informatie vinden. We hopen dat u zich thuis voelt in onze praktijk en dat we u regelmatig op onze website mogen begroeten.

Nieuwe patienten zijn van harte welkom! U kunt zich aanmelden via de website of gewoon even langskomen in de praktijk. U kunt dan meteen een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek met de huisarts.

Team huisartsenpraktijk Postma,

Alynke, Carina, Dineke, Ellen, Gerdien, Jeanet, Marjan, Renske, Siebo.