Huisarts spreekuur

De huisarts heeft dagelijks spreekuur volgens afspraak. De meeste informatie over de reguliere spreekuren vindt u bij huisarts: afspraken.

Chirurgische ingrepen
Voor kleine chirurgische ingrepen en andere verrichtingen, zoals het inbrengen van een spiraaltje, kunt u ook bij uw huisarts terecht. U hoeft hiervoor niet naar het ziekenhuis en kunt de behandeling in de vertrouwde omgeving van de huisartsenpraktijk laten uitvoeren. Vaak voorkomt dit wachttijden. Chirurgische ingrepen worden alleen na beoordeling door de huisarts afgesproken. Maakt u daarvoor eerst een afspraak voor het normale spreekuur. Voorbeelden van kleine chirurgische ingrepen zijn: Het verwijderen van moedervlekken, talgkliercystes, vetgezwellen of ingegroeide teennagels.

EHBO
Voor een behandeling na een ongeval kunt u meteen bij ons terecht. Naast de huisarts zijn ook de assistentes deskundig op het gebied van wondverzorging, hechten, tapen en bandageren.

Huisarts in opleiding
Na de 6-jarige studie tot basisarts volgt een nog 3 jaar durende opleiding tot huisarts. In deze periode is de huisarts in opleiding twee keer een jaar verbonden aan een opleidende huisarts. Na een inwerkperiode houdt de huisarts in opleiding zelfstandig spreekuur. De eigen huisarts is altijd voor overleg of nabespreking beschikbaar en blijft op de hoogte.

postma@ezorg.nl