Wie zijn wij

Siebo Postma

Huisarts en praktijkhouder

Siebo Postma is huisarts en heeft zich in 1998 in Vlagtwedde gevestigd. Hij is geboren en getogen in Groningen, waar hij ook zijn opleiding als huisarts heeft gevolgd. Om zijn passie voor het huisartsenvak te kunnen overdragen op aanstaande huisartsen is hij sinds 2011 huisartsopleider. Siebo is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Marjan Coenraads

Huisarts

Marjan Coenraads is als vaste huisarts vanaf 2015 aan onze praktijk verbonden. Marjan is aanwezig op maandag en vrijdag.

Guido d'Angremont

Huisarts in opleiding

Guido d’Angremont is derdejaars huisarts in opleiding. Guido is afgestudeerd arts en houdt zelfstandig spreekuur. Hij is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Op donderdag heeft hij een vaste opleidingsdag op het huisartseninstituut in Groningen.

Assistentes

Het eerste contact met onze praktijk is met een van onze assistentes. De meesten van hen zijn al jaren aan de praktijk verbonden. Ze hebben naast de algemene taken ook ieder hun eigen aandachtsgebied.

Carina te Velde

Doktersassistente

Carina te Velde is doktersassistente. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het COPD/Astma spreekuur en kan ze u begeleiden bij het stoppen met roken. Carina is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Renske Nieuwenhuis

Coördinerend doktersassistente

Renske Nieuwenhuis is coördinerend doktersassistente. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het CVRM- spreekuur. Renske is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Gerda Warta

Doktersassistente

Gerda Warta is doktersassistente. Gerda is verantwoordelijk voor de inschrijvingen en mutaties in de praktijk. Ze is aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.

Yvonne Greven

Doktersassistente

Yvonne Greven is doktersassistente. Ze is aanwezig op donderdag en vrijdag en valt extra in tijdens de vakanties.

Alynke Rutgers

Coördinerend apothekersassistente en doktersassistente

Alynke Rutgers is coördinerend apothekersassistente en doktersassistente. Ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de apotheek. Alynke is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en om de week op vrijdag.

Jeanet Benus

Apothekersassistente

Jeanet Benus is apothekersassistente. Samen met Alynke is ze verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de apotheek. Jeanet is aanwezig op maandag, dinsdag en om de week op vrijdag.

Ellen Veenstra

Diabetesverpleegkundige en praktijkmanagement.

Ellen Veenstra is diabetesverpleegkundige met voorschrijfbevoegdheid medicatie. Ze is verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het diabetesspreekuur en coördineert de chronische zorg en/of ketenzorg. Haar werk als diabetesverpleegkundige combineert zij met praktijkmanagement taken. Ellen is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Robert Paul Evenhuis

POH-GGZ

Robert Paul Evenhuis is HBO-verpleegkundige en werkzaam bij Lentis. In onze praktijk is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van het spreekuur POH GGZ. Robert Paul is aanwezig op donderdag.

Stoffien Wisman

Diëtiste

Stoffien Wisman is zelfstandig diëtiste. Ze houdt spreekuur in onze praktijk op vrijdagmiddag en op dinsdagavond tijdens het avondspreekuur. U kunt zelf een afspraak bij haar maken.

Karin Rozeveld

POH Ouderenzorg

Karin Rozeveld is HBO-verpleegkundige en werkzaam bij thuiszorg Meander. In onze praktijk is ze verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de ouderenzorg. Karin is aanwezig op woensdagmiddag.

Els Meijer

Interieurverzorging

Onze praktijk wordt schoon gehouden door Els Meijer.