Wie zijn wij

Siebo Postma

Huisarts en praktijkhouder

BIG-nummer 590296570

Siebo Postma is huisarts en heeft zich in 1998 in Vlagtwedde gevestigd. Hij is geboren en getogen in Groningen, waar hij ook zijn opleiding als huisarts heeft gevolgd. Om zijn passie voor het huisartsenvak te kunnen overdragen op aanstaande huisartsen is hij sinds 2011 huisartsopleider. Siebo is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Marjan Coenraads

Huisarts

BIG-nummer 09914258201

Marjan Coenraads is als vaste huisarts vanaf 2015 aan onze praktijk verbonden. Om haar enthousiasme voor het huisartsenvak te kunnen overdragen op aanstaande huisartsen is ze vanaf 2020 huisartsopleider. Marjan is aanwezig op maandag en vrijdag.

Eva Postma

Huisarts

BIG-nummer: 59924919301

Eva Postma is in september 2022 afgestudeerd als huisarts en werkt twee dagen in de praktijk. Eva is aanwezig op maandag en donderdag.

Hester Hoving

Huisarts

Hester Hoving heeft in april haar opleiding afgerond en is waarnemend huisarts. Hester zal in de vakantieperiode komen waarnemen in de praktijk.

Assistentes

Het eerste contact met onze praktijk is met een van onze assistentes. De meesten van hen zijn al jaren aan de praktijk verbonden. Ze hebben naast de algemene taken ook ieder hun eigen aandachtsgebied.

Carina te Velde

Doktersassistente

Carina te Velde is doktersassistente. Ze is verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het COPD/Astma spreekuur en het “stoppen met roken” spreekuur. Carina is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Alynke Rutgers

Coördinerend apothekersassistente en doktersassistente

Alynke Rutgers is coördinerend apothekersassistente en doktersassistente. Ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de apotheek. Alynke is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en om de week op vrijdag.

Renske Nieuwenhuis

Coördinerend doktersassistente en spreekuur ondersteuner huisarts.

Renske Nieuwenhuis is coördinerend doktersassistente. Zij verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het CVRM- spreekuur. Ook heeft zij als spreekuur ondersteuner huisarts ( S.O.H) een eigen spreekuur. Renske is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Jeanet Benus

Apothekersassistente

Jeanet Benus is apothekersassistente. Samen met Alynke is ze verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de apotheek. Jeanet is aanwezig op maandag, dinsdag en om de week op vrijdag.

Liesbeth Meijer

Doktersassistente

Liesbeth Meijer is doktersassistente. Ze is verantwoordelijk voor administratie nieuwe inschrijvingen en voor de organisatie van het OSAS spreekuur. Liesbeth is aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.

Yvanca Visscher

Doktersassistente

Yvanca Visscher is doktersassistente. Ze is aanwezig op dinsdag, donderdag en afwisselend op maandag of vrijdag.

Ellen Veenstra

Diabetesverpleegkundige en praktijkmanagement.

BIG nummer 29015390830

Ellen Veenstra is diabetesverpleegkundige met voorschrijfbevoegdheid. Ze is verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het diabetesspreekuur. Daarnaast vervult zij praktijkmanagement taken. Ellen is aanwezig op maandagmiddag, dinsdag, woensdag en incidenteel op donderdag.

Robert Paul Evenhuis

POH-GGZ

Robert Paul Evenhuis is HBO-verpleegkundige en werkzaam bij Lentis. In onze praktijk is hij verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het spreekuur POH GGZ. Robert Paul is aanwezig op donderdag.

Stoffien Wisman

Diëtiste

Stoffien Wisman is zelfstandig diëtiste. Ze houdt op vrijdag spreekuur in onze praktijk en u kunt zelf een afspraak bij haar maken.

Karin Rozeveld

POH Ouderenzorg

Karin Rozeveld is HBO-verpleegkundige en werkzaam bij thuiszorg Meander. In onze praktijk is ze verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de ouderenzorg. Karin is aanwezig op dinsdag- of donderdagmiddag.