Wie zijn wij

Siebo Postma

Huisarts en praktijkhouder

Siebo Postma is huisarts en heeft zich in 1998 in Vlagtwedde gevestigd. Hij is geboren en getogen in Groningen, waar hij ook zijn opleiding als huisarts heeft gevolgd. Om zijn passie voor het huisartsenvak te kunnen overdragen op aanstaande huisartsen is hij sinds 2011 huisartsopleider. Siebo is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Marjan Coenraads

Huisarts

Marjan Coenraads is als vaste huisarts vanaf 2015 aan onze praktijk verbonden. Om haar enthousiasme voor het huisartsenvak te kunnen overdragen op aanstaande huisartsen is ze vanaf 2020 huisartsopleider. Marjan is aanwezig op maandag en vrijdag.

Guido d'Angremont

Huisarts

Guido d’Angremont is in 2020 afgestudeerd als huisarts. Hij is vanaf juni als waarnemend huisarts aan de praktijk verbonden en vervangt de andere huisartsen tijdens vakantie en verlof.

Eldert van der Ploeg

Huisarts in Opleiding

Eldert van der Ploeg is basisarts en start in september 2020 met de driejarige huisartsenopleiding in Groningen. Hij is op maandag, donderdag en vrijdag aanwezig in de praktijk en volgt op dinsdag onderwijs aan het huisartseninstituut.

Assistentes

Het eerste contact met onze praktijk is met een van onze assistentes. De meesten van hen zijn al jaren aan de praktijk verbonden. Ze hebben naast de algemene taken ook ieder hun eigen aandachtsgebied.

Carina te Velde

Doktersassistente

Carina te Velde is doktersassistente. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het COPD/Astma spreekuur en het “stoppen met roken” spreekuur. Carina is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Renske Nieuwenhuis

Coördinerend doktersassistente en SOH(spreekuur ondersteuner huisarts)

Renske Nieuwenhuis is coördinerend doktersassistente. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het CVRM- spreekuur en heeft zij als SOH( spreekuur ondersteuner huisarts) zelfstandig spreekuur. Renske is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Gerda Warta

Doktersassistente

Gerda Warta is doktersassistente. Gerda is verantwoordelijk voor de inschrijvingen en mutaties in de praktijk. Daarnaast coordineert zij de OSAS screening( obstructieve-slaap-apneu syndroom) in de huisartsenpraktijk. Ze is aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.

Anouk Grooten

Doktersassistente

Anouk is in juni 2020 geslaagd voor de opleiding doktersassistente. Anouk is op donderdag en vrijdag aanwezig, op de andere dagen van de week werkt ze bij huisartsenpraktijk Ter Apel.

Alynke Rutgers

Coördinerend apothekersassistente en doktersassistente

Alynke Rutgers is coördinerend apothekersassistente en doktersassistente. Ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de apotheek. Alynke is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en om de week op vrijdag.

Jeanet Benus

Apothekersassistente

Jeanet Benus is apothekersassistente. Samen met Alynke is ze verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de apotheek. Jeanet is aanwezig op maandag, dinsdag en om de week op vrijdag.

Ellen Veenstra

Diabetesverpleegkundige en praktijkmanagement.

Ellen Veenstra is diabetesverpleegkundige met voorschrijfbevoegdheid medicatie. Ze is verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het diabetesspreekuur en coördineert de chronische zorg/ ketenzorg. Haar werk als diabetesverpleegkundige combineert zij met praktijkmanagement taken. Ellen is aanwezig op maandagmiddag, dinsdag, woensdag en incidenteel op donderdag.

Robert Paul Evenhuis

POH-GGZ

Robert Paul Evenhuis is HBO-verpleegkundige en werkzaam bij Lentis. In onze praktijk is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van het spreekuur POH GGZ. Robert Paul is aanwezig op donderdag.

Stoffien Wisman

Diëtiste

Stoffien Wisman is zelfstandig diëtiste. Ze houdt spreekuur in onze praktijk op vrijdagmiddag en op dinsdagavond tijdens het avondspreekuur. U kunt zelf een afspraak bij haar maken.

Karin Rozeveld

POH Ouderenzorg

Karin Rozeveld is HBO-verpleegkundige en werkzaam bij thuiszorg Meander. In onze praktijk is ze verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de ouderenzorg. Karin is aanwezig op dinsdag.

Els Meijer

Interieurverzorging

Onze praktijk wordt schoon gehouden door Els Meijer.