Wie zijn wij

Siebo Postma

Huisarts en praktijkhouder

BIG-nummer 590296570

Siebo Postma is huisarts en heeft zich in 1998 in Vlagtwedde gevestigd. Hij is geboren en getogen in Groningen, waar hij ook zijn opleiding als huisarts heeft gevolgd. Om zijn passie voor het huisartsenvak te kunnen overdragen op aanstaande huisartsen is hij sinds 2011 huisartsopleider. Siebo is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag.

Marjan Coenraads

Huisarts

BIG-nummer 09914258201

Marjan Coenraads is als vaste huisarts vanaf 2015 aan onze praktijk verbonden. Om haar enthousiasme voor het huisartsenvak te kunnen overdragen op aanstaande huisartsen is ze vanaf 2020 huisartsopleider. Marjan is aanwezig op maandag en vrijdag.

Guido d'Angremont

Huisarts

BIG-nr: 09919146401

Guido d’Angremont is in 2020 afgestudeerd als huisarts. Guido is onze vaste vervanger tijdens vakanties van de beide huisartsen.

Eva Postma

Huisarts

Eva Postma is in september 2022 afgestudeerd als huisarts en komt 2 dagen in de praktijk werken. Ze is aanwezig op maandag en donderdag.

Margreet Kunst

Huisarts in Opleiding

Margreet Kunst is huisarts-in-opleiding en in maart 2022 begonnen met het eerste jaar van de driejarige huisartsenopleiding. Ze is voor een jaar aan onze praktijk verbonden. Margreet is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag (om de week) en vrijdag.

Assistentes

Het eerste contact met onze praktijk is met een van onze assistentes. De meesten van hen zijn al jaren aan de praktijk verbonden. Ze hebben naast de algemene taken ook ieder hun eigen aandachtsgebied.

Carina te Velde

Doktersassistente

Carina te Velde is doktersassistente. Ze is verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het COPD/Astma spreekuur en het “stoppen met roken” spreekuur. Carina is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Renske Nieuwenhuis

Coördinerend doktersassistente en spreekuur ondersteuner huisarts.

Renske Nieuwenhuis is coördinerend doktersassistente. Zij verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het CVRM- spreekuur. Ook heeft zij als spreekuur ondersteuner huisarts ( S.O.H) een eigen spreekuur. Renske is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Gerda Warta

Doktersassistente

Gerda Warta is doktersassistente. Gerda is verantwoordelijk voor de inschrijvingen en mutaties in de praktijk. Daarnaast coordineert zij de OSAS screening( obstructieve-slaap-apneu syndroom) in de huisartsenpraktijk. Gerda is aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.

Alynke Rutgers

Coördinerend apothekersassistente en doktersassistente

Alynke Rutgers is coördinerend apothekersassistente en doktersassistente. Ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de apotheek. Alynke is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en om de week op vrijdag.

Jeanet Benus

Apothekersassistente

Jeanet Benus is apothekersassistente. Samen met Alynke is ze verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de apotheek. Jeanet is aanwezig op maandag, dinsdag en om de week op vrijdag.

Liesbeth Meijer

Doktersassistente

Liesbeth Meijer is verpleegkundige en volgt de verkorte opleiding voor doktersassistente. Liesbeth is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ellen Veenstra

Diabetesverpleegkundige en praktijkmanagement.

Ellen Veenstra is diabetesverpleegkundige met voorschrijfbevoegdheid. Ze is verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het diabetesspreekuur. Daarnaast vervult zij praktijkmanagement taken. Ellen is aanwezig op maandagmiddag, dinsdag, woensdag en incidenteel op donderdag.

Robert Paul Evenhuis

POH-GGZ

Robert Paul Evenhuis is HBO-verpleegkundige en werkzaam bij Lentis. In onze praktijk is hij verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het spreekuur POH GGZ. Robert Paul is aanwezig op donderdag.

Stoffien Wisman

Diëtiste

Stoffien Wisman is zelfstandig diëtiste. Ze houdt op vrijdag spreekuur in onze praktijk en u kunt zelf een afspraak bij haar maken.

Karin Rozeveld

POH Ouderenzorg

Karin Rozeveld is HBO-verpleegkundige en werkzaam bij thuiszorg Meander. In onze praktijk is ze verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de ouderenzorg. Karin is aanwezig op dinsdag.