Lieve mensen bedankt!Foto’s open dag/opening.

Opening 9 oktober.

Vrijdagmiddag 9 oktober was de feestelijke opening van huisartsenpraktijk Postma in Huize Wilhelmina. In maart is er begonnen met de verbouwing van het markante woonhuis en de nieuwe aanbouw. En nu staat er bij de rotonde een moderne huisartsenpraktijk en apotheek. Wethouder Wietze Potze van de gemeente Vlagtwedde heeft de openingshandeling verricht door met een verbandschaar een verbandrol door te knippen. Het muzikale intermezzo van zussen Hilda en Judith zorgde voor een extra feestelijk tintje. Daarna was er gelegenheid om onder genot van een hapje en een drankje, uitstekend verzorgd door de mensen van Partycentrum Rendering, een kijkje in het pand te nemen. Familie, vrienden en genodigden, we zijn erg blij met jullie komst en kijken terug op een onvergetelijke middag!

Open dag 10 oktober.

Zaterdag 10 oktober hebben we een open dag voor alle belangstellenden uit ons dorp gehouden. En met velen bent u gekomen! We zijn werkelijk overdonderd door uw warme belangstelling, de lovende woorden, kaarten, bloemen en kado’s. Onvergetelijk is de manier waarop u dit niet alleen tijdens de open dag, maar ook in al die maanden van de verbouwing met ons gedeeld heeft. Lieve mensen bedankt!

Op 1 oktober was het 17 jaar geleden dat we met ons gezin in Vlagtwedde zijn komen wonen. Het is een voorrecht om in dit mooie dorp huisarts te mogen zijn en deel uit te mogen maken van het leven van vele families. We hopen nog heel veel jaren met plezier vanuit dit sfeervolle praktijkpand te mogen werken en in uw midden te mogen wonen. Namens ons hele gezin bedankt!

Siebo, Ellen, Sem, Annemiek, Job, Thom en Eva Postma