Een nieuw jaar, een nieuw begin.

Nieuwe praktijk.

Het afgelopen jaar is voor ons een druk en bewogen jaar geweest. We hebben een nieuwe start gemaakt op een nieuwe plek in het dorp. Dit was behalve erg druk ook heel erg spannend. Zou het lukken om in de korte tijd die we tot onze beschikking hadden het oude huis te renoveren en uit te bouwen tot een moderne apotheekhoudende huisartsenpraktijk.

En het is gelukt! Eind september zijn we verhuisd en we werken nu al weer drie maanden met heel veel plezier op deze prachtige plek in het dorp. De opening en open dag in oktober zijn voor ons een geweldige ervaring geweest. We zijn erg dankbaar voor uw warme medeleven tijdens de bouw en de verhuizing naar Huize Wilhelmina. En natuurlijk zijn we opgelucht dat het goed is gekomen en dat we nog dagelijks mogen genieten van de vele positieve reacties op ons nieuwe praktijkpand. Een nieuw jaar, een nieuw begin!

Plastic draagtassen.

Vanaf 1 januari mogen er geen plastic draagtassen meer worden meegegeven in de apotheek. De meeste medicatie wordt ook nu al verpakt in papieren zakken. Voor de grotere bestellingen zoals bijvoorbeeld incontinentiemateriaal vragen we u om een boodschappentas of kratje mee te nemen.

Zorgverzekering:

Bent u van plan om te veranderen van zorgverzekeraar, geef dan zo snel mogelijk de nieuwe gegevens aan ons door. Wij krijgen niet automatisch een bericht van uw nieuwe zorgverzekeraar, u moet deze wijziging zelf doorgeven.

Verder wensen we u allen een goed begin van het nieuwe jaar!

We hopen ook in 2016 weer op een betrokken wijze met een klein en vertrouwd team een bijdrage te kunnen leveren aan uw gezondheid.

team huisartsenpraktijk Postma

Alynke, Carina, Dagmar, Dineke, Gerdien, Marjan, Marleen, Renske, Ellen en Siebo Postma.