Nieuwe foto’s Wilhelmina. Welkom Marjan!

Week 34.

We zijn alweer een week terug van vakantie. Het was heerlijk om even vrij te zijn maar ook goed om weer te beginnen met ons dagelijks werk. De komende tijd zal het druk zijn, de verhuisdatum van de huisartsenpraktijk en apotheek komt steeds dichter bij. Vaak wordt ons de vraag gesteld: gaan jullie het halen? Ja, het gaat lukken! Binnenkort ontvangt u van ons per huisadres een brief met informatie over de verhuizing.

Deze week is de steiger gedeeltelijk afgebroken. Aan de kant van het dorp moet het stuc-en schilderwerk nog worden gedaan. Zodra dit klaar is zal ook deze steiger verdwijnen en wordt het huis weer helemaal zichtbaar.

Binnen is er ook deze week weer veel werk verricht. Het is dan ook gezellig druk in Wilhelmina en iedereen doet erg zijn best om er iets moois van te maken. Alle wanden zijn voorzien van een nieuwe stuclaag en de schilderwerkzaamheden vorderen mooi. Sjors van Vieregge Wilts heeft de sierlijsten van de kozijnen in de oude woning hersteld. Soms was herstel niet meer mogelijk en heeft hij nieuwe lijsten in oude stijl nagemaakt. En… dat lukt hem heel aardig! Maandag is het bedrijf dat de systeemplafonds levert begonnen met het aanbrengen van de profielen voor de plafondplaten. Het schiet al mooi op, nog een paar ruimtes te gaan en dan kunnen de plafondplaten en lampen erin.

Gelukkig werkt het weer goed mee, zon en wind hebben nu nog vrij spel in de nieuwe aanbouw en zorgen ervoor dat de wanden binnen mooi drogen. Volgende week worden daar ook de kozijnen en deuren geplaatst. Dan kan alles verder worden afgewerkt en klaargemaakt zodat begin september de pvc-vloeren kunnen worden gelegd.

Voorkamer

Serre

Hal en trap

Centrale hal met deuren naar de wachtkamer.

Hal nieuwe aanbouw

Vandaag, zaterdag 22 augustus heeft Rudy Wesseling een begin gemaakt met het voorbereiden van de toegang naar het parkeerterrein. De inrit wordt verbreed en in de eerste week van september wordt er begonnen met de bestratingswerkzaamheden. Ook dit is nog een hele klus.

Rudy, Siebo en Sem overleggen over de werkzaamheden.

Tja, en dan zijn er nog vele werkzaamheden die niet genoemd zijn. Een daarvan is het vegen en opruimen. Ontelbare keren hebben we alle ruimtes in het huis geveegd, zo zijn we al erg vertrouwd geraak met ons nieuwe plekje. We zien er naar uit om hier straks iedere dag te mogen werken!

Marjan Coenraads

Marjan Coenraads heeft het eerste jaar van de huisartsenopleiding in onze praktijk doorgebracht. Ze is nu afgestudeerd als huisarts en we zijn erg blij dat ze bij ons komt werken. Vanaf 1 september is ze op dinsdag en vrijdag aanwezig in de praktijk. U kunt een afspraak bij haar maken via de assistente. Marjan, van harte welkom!

Jan van Cleef

Jan van Cleef gaat in september stoppen met zijn vaste waarneming op de dinsdag in de praktijk. Wel blijft hij in de toekomst beschikbaar als we dringend een waarnemend huisarts nodig hebben. Jan, voor nu heel erg bedankt voor jouw inzet en de plezierige samenwerking.