Nog een paar weken…

Deze week was het weer ondanks de voorspellingen redelijk en zijn de stratenmakers van Sijp/Smit uit Blijham begonnen met de aanleg van het parkeerterrein.

Het verfwerk binnen is grotendeels af. De muren en kozijnen van zowel de oude woning als het nieuwe gedeelte zitten strak in de lak. Alleen de hal en bovenverdieping moeten nog een likje verf krijgen. Op de foto’s is te zien dat er vakwerk geleverd is door Chienus Boerma en zijn mannen!

Ook zijn overal de plafondplaten en de ledlampen aangebracht. Het is geweldig om na maanden met bouwlampen en snoeren te hebben gewerkt, ineens een lichtknopje te kunnen omdraaien en de verlichting gaat aan…..en ook de noodverlichting brandt.

Na maanden open huis te hebben gehad, is het gebouw nu echt helemaal dicht. Deze week zijn de elektrische deuren en aluminium kozijnen in het nieuwe gedeelte geplaatst.De kozijnen moeten nog worden afgewerkt en daarna kan ook eindelijk begonnen worden met het aanbrengen van de zwarte houten delen aan de buitenzijde.

Zaterdag 5 september is Ter Veen woning en projectinrichting uit Borger begonnen met voorbereidende werkzaamheden. De vloer is met egaline geegaliseerd en vanaf dinsdag gaan ze de pvc vloeren en het tapijt leggen.

We liggen perfect op schema!