Welkom Stoffien! Bouwnieuws:vloeren gelegd.

Stoffien Wisman

Stoffien is dietiste en voor veel mensen uit ons dorp een bekend gezicht. Ze heeft een eigen column in het Lougblad met altijd weer verrassende tips.We zijn dan ook erg blij dat ze vanaf 6 oktober bij ons in de praktijk komt werken. Op een prettige en deskundige wijze kan ze u adviseren over uw voeding en hulp bieden bij dieetvoorschriften en gewichtsproblemen. Ze gaat op dinsdagmiddag spreekuur houden in onze nieuwe pand aan de dokter P.Rinsemastraat. Ook is het mogelijk om een afspraak bij haar te maken tijdens het avondspreekuur, eens per 2 weken op dinsdagavond.Voor meer informatie of het maken van een afspraak verwijzen we u naar haar website die te vinden is bij de “links” onder “zorgverleners in de regio”. We heten Stoffien van harte welkom in onze praktijk!

Bouwnieuws, nog een paar weken te gaan….

De vloeren zijn deze week door Selekt Wonen Ter Veen uit Borger gelegd. De vloeren liggen er prachtig in en we zijn erg blij met het resultaat.

Op dit moment wordt er nog steeds hard gewerkt aan het buitenterrein. Het parkeerterrein is al helemaal klaar en biedt voldoende ruimte voor onze bezoekers. Er komt een wandelpad vanaf het parkeerterrein naar de ingang. Het wandelpad is ruim opgezet en goed gescheiden van de rijbaan zodat u veilig vanaf uw auto naar de ingang kunt lopen.

Binnen is het pand op de inrichting en het interieur na bijna helemaal af. Op de zolder is heel wat afgetimmerd door Sjors en Jakob, het resultaat ziet u op onderstaande foto’s:

En zo lopen we vaak met een glimlach door onze nieuwe praktijk….nog een paar weken en dan mogen wij er gaan werken!