Zaterdag 10 oktober open dag 10-14 uur.

Op vrijdag 25 september zijn we verhuisd van de Oostersingel naar Huize Wilhelmina aan de dokter P.Rinsemastraat 1. Hier zijn veel maanden van hard werken aan vooraf gegaan.

Naast het werk van het professionele bouwteam hebben we ook zelf veel fysieke arbeid verricht. Met hulp van onze kinderen, zus en zwager zijn veel klussen geklaard: dakpannen soppen, stenen sjouwen, muren afbikken, isolatie aanbrengen, opruimen, vegen, terrein ontginnen en opruimen. De overburen spraken al van de avondploeg als ze ons weer het terrein op zagen rijden na het werk. Het was druk, erg druk naast onze normale werkzaamheden. Maar we hebben ook veel lol gehad met elkaar en het gaf veel voldoening als we weer samen een klus af hadden. Vrijdagmiddag even langs Sjors voor de nieuwe werklijst van het weekend was maanden vaste prik! Natuurlijk was er ook spanning en stress. Bouwtegenvallers zoals de asbestsanering en het lange wachten op toestemming voor de dakconstructie, veel regen in september tijdens de bestratingswerkzaamheden. En ook: zouden we het halen voor 1 oktober?

Maar het is gelukt en het is zo mooi geworden. We zijn erg blij met onze nieuwe praktijk en hopen er nog heel lang te mogen werken.

We willen alle bouwers, onze kinderen, zussen en zwager heel erg bedanken voor alle hulp!

Wat we ook erg gewaardeerd hebben is het meeleven van velen uit het dorp. Na een lange zaterdag stofhappen en opruimen vermoeid nog even boodschappen halen en dan blij weer naar huis gaan door de enthousiaste reacties van mensen die je tegenkomt in de winkel. Ook dat helpt om het vol te houden.

We willen iedereen die het leuk vindt om het resultaat te komen bekijken, uitnodigen voor de open dag op zaterdag 10 oktober van 10-14 uur. U bent van harte welkom!

Siebo en Ellen Postma

Vrijdag 9 oktober zijn de praktijk en apotheek vanf 14.00 uur gesloten in verband met de opening. Voor spoed kunt u bellen met huisartspraktijk Raupp, tel:453900.